Всички артикули, за които е упоменато че са в наличност, могат да бъдат закупени на място от нашият магазин,
на адрес: гр. Хасково ул.Княз Борис I N17

Всички налични стоки могат да се доставят, чрез куриерска фирма "Еконт експрес" с наложен платеж, като заплащането става, след преглед на стоката, при нейното получаване.

Стоките, които не са в наличност се доставят в различен срок, в зависимост от артикула, като също така е възможно цената да бъде променена, за което ще бъдете информирани предварително, поради промяна на цената от страна на производителя, като за някои строго специфични продукти се изисква капаро. За подробна информация относно продукти, които не са в наличност, моля да се свържете с нашите консултанти !

При поръчки от всяко едно населено място в страната, доставката става на следващият работен ден, след потвърждаването й по телефона!

Транспортът на стоката е за сметка на клиента и зависи от теглото и цената на стоката.Цената се калкулира от куриерската фирма, като Red Line Tuning не начислява допълнителни такси.

*Възможно е разминаване, от снимките в сайта и реално получената стока, поради несвоевременната им смяна, както и описанието.При такава ситуация, клиентът има право на рекламация и връщане на артикула в 7 дневен срок.