Head UP Display - Проектор предно стъкло модел Q7

95,00 лв
HEAD UP DISPLAY
 Обратно към: Модули

HEAD UP DISPLAY (ПРОЕКТОР ПРЕДНО СТЪКЛО) Е ПРОДУКТ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ КОМБИНИРАН УРЕД ЗА АВТОМОБИЛ. ОБЕДИНЯВАЩ ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ ОТ АВТОМОБИЛА, КОЯТО Е НЕОБХОДИМА НА ВОДАЧА  ЗА БЕЗОПАСНО И БЕЗПРОБЛЕМНО ШОФИРАНЕ. БЕЗ ДА СЕ ОТКЛОНЯВА ПОГЛЕДА ОТ ПЪТЯ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРОЖЕКТИРАНЕ НА ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕД ОЧИТЕ  НА ШОФЬОРА. С извод букса за запалка. 

много функционален дисплей, скорост, посока на движение, време на шофиране, разстояние на шофиране, в реално време, сателит номер, надморска височина, аларма скорост, превключване между километър и мили.

 • Дисплей: 5.5"
 • Цвят: Черен
 • Тип на дисплея: Digital
 • Работно напрежение: 12V
 • Автоматично стартиране, след подаване на контакт
 • Автоматично или ръчно настройване на яркостта на дисплея


Начин на свързване:

 1. Свържете устройството, посредством кабела към буксата на запалката и поставете уреда на таблото, така че да Ви е удобно да гледате прожектиращият екран и фиксирайте устройството към подложката.
 2.  При нужда залепете отражателния стикер към предното стъкло, там където ще се проектират данните.


Когато се инсталира, получавате следната информация на стъклото си:

 1. Обороти в реално време. При предварително зададени параметри, премигваща светлинна индикация при тревожно ниски или високи обороти.
 2. Дигитален скоростомер за отчитане на скоростта.
 3. Функция: Speed Alarm-аларма при превишена скорост ( задава се предварително ) и при превишаване на зададената скорост, сигнализира с премигваща светлина.
 4. Изминато разстояние в км.
 5. Изминато време от стартиране на автомобила.
 6. Обороти на двигателя.
 7. Също така разполага и с Компас.
 8. Ръководство за употреба.
 • Кабел за връзка с извод букса за запалка ( от едната страна с букса за запалка, от другата Mini-USB ) с дължина 150 см. 
 • Нано подложка за позициониране на автомобилното табло, и възможност за лесно сваляне при нужда. Нано подложката, може да се мие при замърсяване ( само с вода ) и след подсушаване, да се използва отново.